Rezervirajte


Sklad i jednostavnost mediteranske gastronomije

Kraj zapadnog ulaza u staru gradsku jezgru, na jedinstvenoj lokaciji s koje se pruža impresivan pogled na tvrđave Lovrijenac, Bokar i Minčetu, natkriven krošnjama stoljetnih platana, još je 1836. utemeljen Restoran & Café Dubravka.
Kao što nalaže tradicija, ali i poseban ugođaj prostora koji podsjeća na slikarsko remek-djelo impresionista, gostima se nudi vrhunski jelovnik prigodno nazvan harmonija i jednostavnost mediteranske gastronomije.

O našoj kuhinji:

Jela raskošne mediteranske kuhinje, spravljena od izvornih namirnica s dubrovačkog područja u režiji vrhunskih kulinarskih majstora, pridonijet će cjelovitom doživljaju ljepote Dubrovnika.

Ponudu će upotpuniti najkvalitetnija domaća i strana vina, a završni čin gastronomskog hedonizma bit će izbor slastica i sladoleda iz vlastite slastičarnice.

Uživanje započeto u Restoranu & Café-u Dubravka 1836 nastavlja se prolaskom kroz zapadna vrata stare gradske jezgre i otkrivanjem svih čari ovog jedinstvenog dragulja jadranske rivijere.

Otkrijte naš jelovnik:Lokacija

Adresa:
Brsalje br. 1, 20000 Dubrovnik, HrvatskaFotogalerija

Restoran & Café Dubravka 1836
Obrazac za rezervacijeRadno vrijeme: svakim danom od 08:00 do 00:00


Molimo Vas da svoju rezervaciju za tekući dan pošaljete do 14 h. Vašu ćemo rezervaciju potvrditi e-mail porukom ili telefonskim pozivom u roku od 24 sata.

Vaša se rezervacija neće smatrati valjanom dok Vam to pismeno ne potvrdimo
Molimo Vas da svoju rezervaciju za tekući dan pošaljete do 14 h.
Vašu ćemo rezervaciju potvrditi e-mail porukom ili telefonskim pozivom u roku od 24 sata.

Vaša se rezervacija neće smatrati valjanom dok Vam to pismeno ne potvrdimo.