Rezervirajte


Sklad i jednostavnost mediteranske gastronomije

Kraj zapadnog ulaza u staru gradsku jezgru, na jedinstvenoj lokaciji s koje se pruža impresivan pogled na tvrđave Lovrijenac, Bokar i Minčetu, natkriven krošnjama stoljetnih platana, još je 1836. utemeljen Restoran & Café Dubravka.
Kao što nalaže tradicija, ali i poseban ugođaj prostora koji podsjeća na slikarsko remek-djelo impresionista, gostima se nudi vrhunski jelovnik prigodno nazvan harmonija i jednostavnost mediteranske gastronomije.

O našoj kuhinji:

Jela raskošne mediteranske kuhinje, spravljena od izvornih namirnica s dubrovačkog područja u režiji vrhunskih kulinarskih majstora, pridonijet će cjelovitom doživljaju ljepote Dubrovnika.

Ponudu će upotpuniti najkvalitetnija domaća i strana vina, a završni čin gastronomskog hedonizma bit će izbor slastica i sladoleda iz vlastite slastičarnice.

Uživanje započeto u Restoranu & Café-u Dubravka 1836 nastavlja se prolaskom kroz zapadna vrata stare gradske jezgre i otkrivanjem svih čari ovog jedinstvenog dragulja jadranske rivijere.

Otkrijte naš jelovnik:Lokacija

Adresa:
Brsalje br. 1, 20000 Dubrovnik, HrvatskaFotogalerija

Restoran & Café Dubravka 1836
Obrazac za rezervacije

Dragi gosti,

restoran & café Dubravka 1836 privremeno je zatvoren.
Zahvaljujemo se svima koji su posjetili naš restoran i veselimo se ponovnom susretu 15. veljače 2024.
Ukoliko želite napraviti rezervaciju za 2024 godinu, molimo popunite rezervacijski obrazac.

Hvala!

Molimo Vas da svoju rezervaciju za tekući dan pošaljete do 14 h. Vašu ćemo rezervaciju potvrditi e-mail porukom ili telefonskim pozivom u roku od 24 sata.

Vaša se rezervacija neće smatrati valjanom dok Vam to pismeno ne potvrdimo
Molimo Vas da svoju rezervaciju za tekući dan pošaljete do 14 h.
Vašu ćemo rezervaciju potvrditi e-mail porukom ili telefonskim pozivom u roku od 24 sata.

Vaša se rezervacija neće smatrati valjanom dok Vam to pismeno ne potvrdimo.
 


OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Ova internet stranica sadrži tzv. obavezne kolačiće (Cookies) radi ostvarivanja zadaće neometanog djelovanja stranice te statističke kolačiće kojima dozvoljavate praćenje statistike posjeta internetske stranice, a vaši podaci (adresa internetskog protokola, identifikatori kolačića) upotrebljavaju se za podešavanje kampanje kada vam prilikom ponovnog posjeta stranici serviramo oglas o aktivnosti zbog koje ste posjetili našu stranicu.
Upravitelj podacima je Nautika d.o.o., Brsalje 1, Dubrovnik, Hrvatska
Slaganje s kolačićima je automatsko prilikom korištenja naše internetske stranice.
Server na kojem se nalazi ova internet stranica primjereno je zaštićen.
Onemogućavanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na internetskim stranicama.
Od vanjskih servisa trenutačno se koristi mjerenje posjećenosti. Internet stranica nautikarestaurants.com koristi servis za mjerenje posjećenosti Google analytics. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, to možete učiniti na sljedećoj poveznici:
Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Kolačići se koriste da bi se unaprijedila funkcionalnost i korištenje naše web stranice, kao i u analitičke i marketinške svrhe. Saznaj više