Nautika d.o.o. - Dubrovnik

ostvarite karijeru

Prijavi se, postani dio tima

Osobni podaciRadno iskustvo

Prijava za radno mjesto


Kolekcija Nautika

Restoran "Dubravka 1836"

Restoran "Dubravka 1836" se nalazi na trgu pod nazivom Brsalje na ulazu u Stari grad u Dubrovniku. Poznat kao "restoran sa najboljim pogledom u Dubrovniku", svojim gostima osim dobro poznate mediteranske kuhinje nudi: slastičarnu, suvenirnicu i mjenjačnicu.

Restoran "Panorama"

Restoran "Panorama" se nalazi na gornjoj postaji žičare. Iz restorana se proteže prekrasan pogled na Stari grad i otok Lokrum te na dubrovačko područje. Panorama nudi dalmatinsku kuhinju pripremljenu od strane najboljih kuhara, kvalitetna domaća i strana vina, osvježavajuće koktele i domaće sladolede i slastice.

Restaurant Nautika

Na Pilama, u blizini mora, na samom ulazu u staru gradsku jezgru, nalazi se restaurant Nautika s čije ćete tarace uživati u neponovljivom i jedinstvenom pogledu na more i tvrđave Lovrijenac i Bokar. Šef kuhinje Mario Bunda sa svojim timom mladih kuhara iz ponude izdvaja žive jastoge s otoka Visa kao i ostale delicije iz akvatorija Jadranskog mora.

Gradska kavana Arsenal

Gradska kavana Arsenal nalazi se u neposrednoj blizini glavnoga gradskoga trga Luže, u samom srcu povijesnoga prostora gdje se stoljećima krojila sudbina nekadašnje Dubrovačke Republike i gdje se brižno čuvala njezina najveća vrijednost koja se ni za sva zlata ne prodava – libertas – dubrovačka sloboda. Doživite i vi atmosferu mediteranskoga obroka koji će naši kuhari pripremiti za vas od odabranih autohtonih namirnica, oplemenjujući drevne recepture suvremenim kulinarskim dostignućima.